Home Kändisar Alexander skarsgard

Alexander skarsgard

0
Alexander skarsgard

Den unge Alexander växte upp under anspråkslösa förhållanden i ett svenskt arbetarkvarter eftersom hans föräldrar ville att deras barn skulle få en så normal uppväxt som möjligt. Han föddes i Stockholm och började spela teater vid sju års ålder, men slutade vid 13. Efter att ha tjänstgjort i den svenska militären återvände han till skådespeleriet och fick sin första roll i en amerikansk film i komedin Zoolander.

Alexander skarsgard är född den 25 augusti 1976 och är mest känd för sin roll som Eric Northman i succéserien True Blood från HBO.

Alexander stannade i Sverige

Trots att Alexander hade ett brustet hjärta bestämde han sig för att stanna i Sverige och med lite livserfarenhet i bagaget började han sin skådespelarkarriär igen.

Alexander Skarsgard håller i en grön duffle bag när han går runt i sitt New York-område på onsdagseftermiddagen (november.

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård föddes i Stockholm och är äldsta sonen till den berömda skådespelaren Stellan Skarsgård. Skådespelaren Alexander Skarsgård utstrålade en mystisk magnetism som gjorde honom naturlig för att spela mörka, ofta störda karaktärer.

alexander skarsgård flickvän

Northman dök ursprungligen upp i huvudsäsongens fjärde avsnitt, och jobbet förde Skarsgård till omisskännlig kvalitet. Mean Girls-stjärnan gjorde slut med Skarsgård innan det kunde gå djupare och gick vidare med Dominic Cooper.

Den svenske skådespelaren Alexander Skarsgård är en ganska stilig kille som har haft en romantisk relation med några av Hollywoods mest kända skådespelerskor.

Alexander pratar ofta inte om sitt privatliv

Alexander Skarsgård är notoriskt privat när det gäller sitt privatliv, men han har också haft flera uppmärksammade förhållanden med andra stjärnor som du säkert känner igen.

New Idea är så besatt av alexander skarsgård och Nicole Kidman att publikationen är villig att sprida sina egna stora små lögner för att få det att hända.

Under de senaste åren har han antingen varit singel eller hållit sitt privatliv hemligt, men innan dess har han kopplats ihop med en handfull av sina Hollywood-kollegor och andra kända kändisar.

Dessa relationer har Alexander Skarsgård haft

Alexander Skarsgård ryktas ha varit ihop med Alicia Vikander, Charlize Theron, Elizabeth Olsen, Anne Vyalitsyna, Izabella Miko och Amanda Seyfried. Den svenske underhållaren Alexander Skarsgård är en seriös, attraktiv person som har varit i hjärtlig förbindelse med en del av Hollywoods mest anmärkningsvärda underhållare.

Alexander Skarsgård filmer

Skarsgård imponerade för första gången som en stoisk marinsoldatledare i HBO-miniserien Generation Kill baserad på journalisten Evan Wrights minutiöst exakta redogörelse för invasionen av Irak.

Melancholia kan framstå som en katastroffilm, men är egentligen en förlängd metafor för att hantera en depressiv episod. När Skarsgård återvände till Sverige började han få roller i film, tv och teaterproduktioner.

Alexander Skarsgårds karriär omfattar både tv och film, från stora budgetprojekt till oberoende projekt. Skarsgård spelar Perry, mannen till Kidmans karaktär Celeste, en kontrollerande man som blir alltmer våldsam mot sin fru.

Efter fyra provspelningar i tre städer fick Skarsgård veta att rollen var hans bara 36 timmar innan han skulle gå ombord på ett plan till Namibia där projektet spelades in. Även om det tekniskt sett var en cameo är Skarsgårds minnesvärda insats i seriefinalen av HBO:s Eastbound & Down ikonisk bland fans av serien.

Alexander skarsgård tarzan

Premiärministern och ett amerikanskt sändebud, George Washington Williams, förklarar att Leopold inte betalar sina lån och att ett besök av Greystoke – vars bedrifter som Tarzan har gjort honom känd – skulle säkra Storbritanniens inflytande i Kongo, men Greystoke vägrar.

Faran lurar vid horisonten när Leon Rom (Christoph Waltz), ett förrädiskt sändebud för kung Leopold, utarbetar en plan som lockar paret till Kongo.

För att undvika sådana scenarier var Skarsgårds Tarzan tvungen att se tillräckligt imponerande ut för att på ett trovärdigt sätt kunna stå tå-till-tå mot mänskliga fiender och 500 kilo tunga apor.

Det har gått nästan ett decennium sedan Tarzan (Alexander Skarsgård), även känd som John Clayton III, lämnade Afrika för att leva i det viktorianska England med sin fru Jane.

Tarzan skulle av naturen vara smidig, kraftfull och bredskuldrad, utan någon muskel som inte var utan syfte. Den svenske skådespelaren Alexander Skarsgard utsatte sig själv för åtta månaders slitsam träning och bantning för att komma i form för The Legend of Tarzan.

Ett tag ville producenten Jerry Weintraub att simmaren Michael Phelps skulle spela titelrollen, eftersom han ansåg att han var arvtagare till Johnny Weissmuller, skådespelaren som hade spelat Tarzan på ett berömt sätt och som också var en framstående tävlingssimmare.

Roms expedition massakreras av krigare ledda av hövdingen Mbonga, som erbjuder Rom diamanter i utbyte mot Tarzan.

Träna som Tarzan

I en ny video på sin YouTube-kanal delar Lygdback med sig av tre av de träningspass som han och Skarsgård använde för att skära sönder sina magmuskler före inspelningen.

När Jane blir en bricka i hans lömska plan måste Tarzan återvända till djungeln för att rädda kvinnan han älskar. För att kunna spela den vinrankande vilde mannen gick Skarsgård till gymmet flera månader innan inspelningen ens började för att skulptera sin 1,80 meter långa fysik till hård och smal perfektion.