HemKändisarHur gammal är Ronaldo?

Hur gammal är Ronaldo?

Vissa idrottsmän känns som om de har ett evigt liv. Minns du ens tiden innan Cristiano Ronaldo? Det kan vara svårt att försöka föreställa sig fotbollsvärlden utan denne karismatiske frontperson. Men samma känsla drabbade de som tänkte detsamma om Diego Maradona under dennes storhetstid, och faktiskt har ju fotbollen fortsatt även efter att Maradona klev av plan. 

 

Tiden som professionell fotbollsspelare är med andra ord utmätt även för Cristiano Ronaldo. Man kan inte fortsätta som yrkesverksam idrottare hur länge som helst. Jämförelsevis med andra yrken är pensionsåldern relativt låg. Men ännu har han nog en tid kvar på planen. Hur gammal är Ronaldo? Han är född 1985. Året 2022 såg han alltså sin 37:e födelsedag. En bra bit yngre än Zlatan, med andra ord, som fyllde the big four-0 (40) under samma år. 

 

Hur gammal är Cristiano Ronaldos fru – hur gammal är Ronaldos barn?

 

Det kan alltid vara intressant att sätta en persons ålder i relation till dennes partner. Cristiano Ronaldo är gift med Georgina Rodriguez, som alltså är hans fru. Och hur gammal är Cristiano Ronaldos fru? 28 år. Ronaldo har med andra ord inte gjort som Zlatan, och valt en livskamrat som är äldre (och kanske visare?) än honom själv. 

 

Cristiano Ronaldo har inte bara en fru, utan även fem barn.Hur gamla är Ronaldos barn? Så här gamla:

 

  • Cristiano Ronaldo, Jr – född 2010
  • Eva Maria Dos Santos – född 2017
  • Alana Maria Dos Santos Aveiro – född 2017 
  • Bella Esmeralda – född 2022
  • Mateo Ronaldo – född 2017

 

När det kommer till Ronaldos familj, är det värt att nämna att Ronaldo vid två tillfällen väntat tvillingar. 2017 föddes det första tvillingparet, och faktiskt fick Ronaldo totalt tre barn under detta tolv månader långa år. Tyvärr meddelades under 2022, att Bella Esmeralda var den enda tvillingen i det väntade tvillingparet som överlevde hela vägen genom graviditet och förlossning. 

 

Hur gammal är Ronaldo jämfört med andra fotbollsspelare?

 

Som redan nämnts, är Ronaldo tre år yngre än Zlatan. Hur gammal är Messi och Ronaldo jämfört med varandra? Här är faktiskt Ronaldo äldst i gemet. Han är två år äldre än Lionel Messi. Men vad är ålder egentligen? Bara en siffra. Och livet är så mycket mer än att spela fotboll, till och med för professionella fotbollsspelare som Cristiano Ronaldo.  

 

Lämna en kommentar

Vänligen skriv din kommentar
Skriv ditt namn här

Kika in dessa!