Home Mode Så väljer du rätt nagelsalong i Stockholm

Så väljer du rätt nagelsalong i Stockholm

0
Så väljer du rätt nagelsalong i Stockholm

Så hittar du en bra nagelsalong i Stockholm

Det finns ett flertal olika nagelstudior i Stockholm, och det är inte alltid helt självklart att veta vilka av alla dessa kandidater man bör välja. Nedan har vi satt ihop en liten lista som hjälper dig att komma igång!

 • Titta igenom listan bestäm dig för en nagelbehandling.
 • Välj sedan vilken nagelsalong du vill göra din behandling på.
 • Välj ett datum för behandlingen.
 • Betala antingen på deras hemsida eller i salongen.

Manikyr i Vasastan

Unna dig själv en klassisk manikyr, i vasastan kan man få den där manikyren med det lilla extra. Boka alltid en konsultation och inspekterar dina naglar för att ge dig det bästa möjliga resultatet.

Information om hur nagelbehandlingar

Gelénaglar ink färg/glitter – ca 120min

Gelénaglar är precis som det låter – skapta av ett gelématerial. Gelén placeras på naglarna och härdas sedan i ett UV/LED-ljus som är en helt ofarlig modifikation av UV-lampan. Underlaget är helt doftfritt och är därför att förorda till den som är känslig för starka lukter. Emellertid kan gelén, om den hamnar på hyn, smärta när den härdas i lampan.

Gelénaglar ink design / handmålad fransk manikyr – 160min

Fransk manikyr är när man målar en vit tipp framtill. Kan finnas kombinerat med ett flertal varierande färger, till exempel rosa och beige. Fransk manikyr syftar till att förstärka nagelns riktiga färger. Man betonar den vita kanten och nagelbädden. Det gör man genom att använda sig av rosa på nagelbädden och en fri vit kant som är sinnebild för friskhet.

Nagelförstärkning ink färg/glitter 120min

Vid en nagelförstärkning så arbetar vi med kundens naturliga nagel. Förstärkningen består av gelé, och görs för att stärka och skydda den naturliga nageln. Denna typ av behandling är väldigt bra för dig som nagelbitare för att återfå en balans i dina naglar igen samt för dig som har en naturligt fin nagel och vill styrka denna.

Nagelförstärkning ink design / handmålad fransk – 120min

På naturlig nagel, ink. val av design i form av folie/ stickers/ reverse/ marmor samt handmålad fransk manikyr. Utmärkt för dig som vill ha det lilla extra inför firandet eller bara för att unna dig.

Gellack 60 min

En gellack behandling är ett UV lack som härdas under ett UV/LED ljus som har en hållbarhet på upp till 4 veckor. Vid denna behandling så går vi igenom dina nagelband, konsultation som följs av formfilning, samt avslutas med valfri färg av UV lack.

Lagning av nagel 30 min

Lagning av naturlig nagel samt av gelénagel. Vid denna behandling så anpassar jag val av produkt till kundens bästa behov. Den vanligaste anledningen till att en nagel går av är för att vi ofta använder våra naglar som verktyg i vardagen, t.e.x för att öppna saker.

Spa-manikyr ca 45min
Spa-manikyr ca 45min

Spa-manikyr ca 45min

Handbad, Nagelbandsvård, formning av nagel, hand peeling, Handmask, Handmassage, lackning/polering. Vid tillägg av 100kr så ingår gellack. Denna behandling ger dig en djupare rengöring samt lyster och återfuktning. Berikad med kolloidalt guld och vitamin B5

Handmassage 15min

Ge dina händer en stund för återhämtning i form av vård, återfuktning och lyster. Berikad med kolloidalt guld och vitamin B5. Denna typ av behandling är utmärkt att kombinera med mina övriga behandlingar.

Borttagning av gelénaglar 60min

När man tar bort material från naglarna så bör man göra detta med noggrannhet för att skydda den naturliga nagel. Vi använder oss av en sintrad Carbide bit som inte värmer nagelplattan samt av handfil/buffer.

Borttagning av gelénaglar ink gellack 90min

Vid denna behandling så tar vi bort ditt gamla material likt ovan, men avslutar behandlingen med att ge nageln en fin finish i form av bas/ gellack av valfri färg/ top lack för en fin glansighet.

Borttagning av gellack 30min

Här tar vi bort gellack med hjälp av en sintrad Carbide bit som inte värmer nagelplattan samt av handfil/buffer. Detta är viktigt att det sker med försiktighet och noggrannhet då vi vill bevara den naturliga nageln i ett bra skick.

Bör man fixa sina naglar billigt?
Bör man fixa sina naglar billigt?

Bör man fixa sina naglar billigt?

Många som söker efter nagelstudior i Stockholm vill givetvis åt en salong som kan erbjuda prisvärda behandlingar. Men att primärt söka upp billigaste naglar är ofta ett misstag. Risken är nämligen stor att du hamnar hos en salong som inte innehar ett yrkescertifikat.

Varför du bör undvika billiga naglar

Billiga naglar på kort tid hänger ofta ihop, detta innebär ofta att utövaren använder sig enbart av elfil och skadar din naturliga nagelplatta som kan ge långvariga konsekvenser.

Skadliga produkter

Cyanoakrylat är ett allergiframkallande ämne som man bör använda med stor försiktighet. Denna produkt används vid limning av tippar. Detta är ingenting som påverkar kunden utan utövaren om man inte vidtar försiktighetsåtgärder så som munskydd/ handskar vid applicering.

Produkter som ej är godkända i EU.

Kan man fixa naglarna själv?

Att gå till en nagelteknolog är inte alltid ett självklart val. Det finns många som väljer att göra sina nagelbehandlningar hemma.

Därför bör du fixa naglarna hos en nagelteknolog
Därför bör du fixa naglarna hos en nagelteknolog

Därför bör du fixa naglarna hos en nagelteknolog

Nageln har väldigt viktiga beståndsdelar som man bör behandla med försiktighet, om man t.e.x råkar ta bort en del av levande vävnad runt nagelbanden / hyponychium så kan det få förödande konsekvenser. Denna vävnad är till för att skydda så att inte fukt eller bakterier tränger in och kan leda till nagelbortfall/ långvariga antibiotika kurer.

Vi analyserar alltid nageln som vi ska arbeta med och ser vilka egenskaper denna har, är nageln torr/ normal/ oljig? och anpassar val av produkter och tillvägagångssätt efter detta. Vi pratar alltid med kunden och förklarar och rekommenderar val av produkt samt nagelvård.

Fördelarna

 • Certifierade nagelteknologer
 • Anpassad behandling för nageltyp
 • Rekommendationer i form av nagelvård
 • Skyddar din naturliga nagel

Nackdelarna

 • Oerfarenhet av nagelns uppbyggnad
 • Kan leda till svampinfektioner, nagelbortfall, långvariga antibiotikakurer
 • Skada på nagelplattan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here