Home Spel Vad är frågor om sanning eller konsekvens för vuxna?

Vad är frågor om sanning eller konsekvens för vuxna?

0
Vad är frågor om sanning eller konsekvens för vuxna?

Men oavsett din berusade entusiasm finns det inget som dödar en spontan kväll av mystik och intriger snabbare än en massa dåliga Sanning eller utmaning-frågor. Ingen vill veta vad ditt första husdjur hette, och ingen vill se dig spy upp en mystisk dryck. Tricket för att få spelet rätt är att sortera dina avsikter och förfrågningar långt innan det hela har börjat. Bra sanningsfrågor är svåra att hitta och de bästa utmaningarna innehåller vanligtvis något inslag av fara, så det är värt att planera din attack.

Vill du styra kick-ons för alltid? Bekanta dig med de bästa sannings- eller utmaningsfrågorna du kan hitta någonstans. Även om vi ofta förknippar Sanning eller konsekvens med en möjlighet att tvinga våra vänner att göra något dumt, ska du inte sova på den andra sidan av ekvationen. Bra sanningsfrågor kan avslöja några djupare känslor, motivationer och känslor som du kanske inte tidigare har känt till om dina andra spelare. Visst, du vill inte gå för konstigt till väga och du vill absolut inte göra det pinsamt för dina vänner, men gå på tå och se vad du kan avslöja.

Jag har sammanställt en lista med frågor att ställa som kommer att skapa den spänning och den spänning som du förväntar dig av sanning eller konsekvens för vuxna, men glöm det spel du spelade i mellanstadiet. Dessa sanning eller vågar-frågor är för 18 år. Tänk bara på att detta inte är barnversionen. Det här är sanning eller vågar frågor 18 . Om du inte känner dina medspelare tillräckligt väl för att fråga något superspecifikt om dem eller deras liv har vi sammanställt en rejäl lista med de 250 bästa sanningsfrågorna och utmaningarna som kommer att få alla att prata (och ibland rodna, skratta eller krypa till korset) på nästa fest, även om det är en virtuell sådan.

Vi utmanar dig att inte ställa de här frågorna. Är du fortfarande nyfiken? Kolla in dessa 101 gåtor (med svar) och 125 knepfrågor. Du kan ställa kvicka och intellektuella sanningsfrågor eller hålla dig till sensationella saker som alla kan prata om senare. De här sannings- eller utmaningsfrågorna för vuxna har potential att få dina vänners hjärtan att slå i taket precis som du minns, men det är upp till dig att välja ut de perfekta frågorna att ställa.

Bra frågor om sanning eller konsekvens är tankeväckande, och vissa kan framkalla en lika stor adrenalinkick som att göra en konsekvens. Spänningen från de första tonårsfesterna är svår att mäta sig med, men sanning eller konsekvens för vuxna är ett bra sällskapsspel som ger tillbaka all spänning från glansdagarna. Men det är sanning eller konsekvens, vad förväntar du dig? Hoppas bara att alla i gruppen har goda hygienvanor. Om du aldrig har spelat sanning eller vågar förut innebär spelet vanligtvis att man går runt i en cirkel, där varje spelare får frågan om han eller hon föredrar att svara på en sanningsfråga eller göra en utmaning.

Hej bröder jag märkte att det inte finns några vågspel här, kan ni lägga till några för det här är en riktigt bra sida men jag skulle vilja att det fanns vågspel eller ändra rubriken till sanningsfrågor som du kan ställa till dina vänner. Att välja sanning kan verka som en enkel utväg, men med dessa sanningsfrågor för vuxna kan du se till att det aldrig blir en tråkig stund. Kan vara början på något vackert och ärligt talat en av de bästa idéerna för sanning eller utmaning som finns. Den grumliga luften har dröjt sig kvar till en bestämd mer sultrig ton och någon föreslår en bra gammaldags lek med sanning eller konsekvens.

Sanning eller konsekvens har alltid varit en klassiker för tonåringar, men allt du behöver för att återuppleva det roliga är några fantastiska sanning eller konsekvens-frågor för vuxna. Detta är en bra fråga för när ni är i ”låt oss ta reda på mer om varandra”-stadiet av sanning eller konsekvens, men kanske inte när det är mer av en feststämning. Du kan ha roliga sanningsfrågor, filosofiska sanningsfrågor eller hålla dig till skandalösa saker som ni alla kan skvallra om senare. Även om det finns de vanligaste alternativen kan du också använda dig av en onlinegenerator för sanning eller konsekvensfrågor.

References: